ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Ανάκτηση Δεδομένων – Αντίγραφα Ασφαλείας

 

Είναι πολλές οι φορές που από τη βιασύνη ή απερισκεψία έχουμε διαγράψει κάποιο σημαντικό μας αρχείο (π.χ photo, video, αρχεία). Εμείς αναλαμβάνουμε την προσπάθεια ανάκτησης αυτών των αρχείων από το σκληρό σας δίσκο ή usb stick.

Καθαρισμός και εγκατάσταση Antivirus

 

Στην εποχή μας το διαδίκτιο αποτελεί την μεγαλύτερη πηγή πληροφοριών. Η όλο και αυξανόμενη χρήση του όμως μπορεί να αποτελέσει κίνδυνους για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή μας. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των ιόν και των spyware όπως επίσης και την εγκατάσταση λογισμικού προστασίας.

Φορμάτ – Εγκατάσταση λογισμικού

 

Με το πέρασμα του χρόνου και για διάφορους λόγους το λειτουργικό σύστημα του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας μπορεί να υπολειτουργήσει με αποτέλεσμα να μειωθεί η απόδοση και η ασφάλειά του. Αναλαμβάνουμε να σας αναβαθμίσουμε ή να ανανεώσουμε το λειτουργικό σας σύστημα (Ms - Windows) μαζί με τους οδηγούς και τις τελευταίες ενημερώσεις τους.

Εγκατάσταση ηλεκτρονικού υπολογιστή

Αγοράσατε καινούργιο υπολογιστή και δυσκολεύεστε με την εγκατάστασή του; Αφήστε τη λύση σε μας. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας εγκαταστήσει τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή (οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία) όπως επίσης και το λειτουργικό του σύστημα.
Αναβαθμίστε τον browser σας για καλύτερη και γρηγορότερη πλοήγηση: Mozilla Firefox Google Chrome Opera Safari Internet Explorer